luni, 27 aprilie 2009

Nightlife

Nightlife é mais um pachet de expansiune, care chegou com agitare sau un scop al vietii sociale seus Sims. The Sims 2 este unul dintre cele mai renumite jocuri simulação, nu Qual pode-se caractere de control a adus la viaţă prin voce, os Sims, suas suprindo necesităţilor de bază, de luare a desejo ou seus decidindo pe frica si toate cele mai importante momente ale vieţii suas.
Agora, sau a construi un centru de vizinhança na SUA da oraş, voce tem novos multe scenarii si de a vizita parcuri, gustare, magazine, karaoke şi, bineînţeles, danceterias. Pentru o tăbăcirea noite nesse novos medii, voce pode um de apelare pentru a găsi dragoste baladă sau unui grup de prieteni com um - e tem um esses întâmpină metru, sau, acuzându toate quanto gosto e estão ao SAIR este divertindo com SEU SIM.
În afară de aceasta, există posibilitatea de a treime masina, care poate cântări sau cartela SIM pentru a lucra sau de la o casa de prieteni sau două pentru o balada. Os Carros também tem um novo ca funcionalidade mare atmosferă de unde puteţi ficar até ascultaţi muzică sau să vorbească sau amanhecer.
O umorului também da seria nessa expansiune apare: os novos între caractere, sau acolo Condessa / buc Conde, vampiri care vagam na noite e sau care pot transforma cartela SIM vampir também em; / buc Cigana casamenteira că lhe arranger pot găsi dragoste - pentru o bună Quanti em dinheiro, evident.
A mesma jogabilidade şi sunet de calitate si grafica de The Sims 2 mantida au fost nessa expansiune, care sublinia ca relações sociais printre Sims, ideal é para quem gosta fazer novos de prieteni, în căutarea unei noi dragoste şi, bineînţeles, tăbăcirea o noite

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

comenturi