sâmbătă, 29 decembrie 2007

Britney Spears, cel mai celebru personaj al anului 2007

0 MESAJE SI COMENTARII


Ziarul USA Today a numit-o pe Britney Spears celebritatea anului. Numele celebrei cantarete a fost cel mai mentionat in 11 reviste si website-uri. Britney a primit cu 22 112 ori mai multe mentionari decat alte vedete. Cantareata a devansat-o chiar si pe BrAngelina cu 11 000 de mentionari. Brad Pitt este pe locul 3, fiind in urma sotiei cu 4000 de mentionari. In top 10 se mai afla Katie Holmes, Paris Hilton, Nicole Ritchie, Anna Nicole Smith si Jessica Simpson

Carmen in razboi cu Viorel

0 MESAJE SI COMENTARII
Carmen este in razboi cu Viorel. Desi o convinsese pana la urma si pe mama lui Viorel ca este fata buna, pana la urma Carmen si-a dat seama ca nu se merita si i-a dat papucii lui Vio. Singura impotriva tuturor, Carmen a declarat ca nu il mai suporta pe fostul iubit si ca acesta nu respecta hotararea ei de a se desparti.
Viorel a inceput sa o barfeasca la Dragos spunand despre Carmen ca sufera de un complex de inferioritate la capitolul inteligenta, ca nu are multa minte si ca ii este mila de Carmen. La auzul acestor discutii, Carmen mai avea putin si spune ca Viorel este un libidinos

vineri, 28 decembrie 2007

Jessica Alba se marita

0 MESAJE SI COMENTARII
Jesica Alba se marita cu prietenul ei, Cash Warren. Cei doi sunt ultimele vedete de la Los Angeles care au anuntat ca ca se vor casatori. Celebrul cuplu asteapta un copil, iar dupa Craciun vedeta a fost vazuta purtand pe deget un inel de logodna. Se pare ca iubitul ei, Warren i-a cerut mana de Craciun.

Jesica Alba si Cash Warren sunt impreuna din 2004 dupa ce s-au intalnit la filmarile de la " The Fantastic Four"

joi, 27 decembrie 2007

mesaje de revelion

0 MESAJE SI COMENTARII
Sa primim odata cu colindatorii si lumina, caldura, linistea, dragostea si impacarea celui nou, veselia si viata. Ca iarba sub zapada, ca fulgul in zbor sa primim speranta unui an nou.

Noul an se asterne inaintea noastra ca un volum nescris cu 365 de pagini goale. Va uram sa le scrieti numai cu lucruri bune, impliniri si fericire pentru ca la sfirsitul volumului sa-l cititi cu bucurie.

Iti doresc atitea clipe fericite cati fulgi de nea intr-o iarna ca-n basme. Un an nou mai bun, cu pace si liniste in suflet si cu multa dragoste in inima.

Spune anului ce vine,sa-ti aduca numai bine...si mai spune-i sa iti dea,tot ce vrea inima ta...fericire, sanatate si multi bani"La Anu'si La Multi Ani!"

Lasati o parte din lumina artificiilor aprinse in noaptea anului Nou sa va lumineze. Fie ca anul care vine sa fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos.”La Multi Ani!”-Anul Nou sa va daruiasca sanatate, pace in suflet si prosperitate pentru tine si familie.

Will Smith, aparatorul lui Hitler?

0 MESAJE SI COMENTARII
Will smith este furios pe ziarele de scandal. Actorul principal din Legenda vie a dat un interviu in care a facut o afirmatie despre Hitler, iar ziaristii l-au citat gresit. Asa au ajuns sa scrie ca Smith crede ca orice om este bun la baza, iar Hitler este un om bun.
will smith a dezmintit spusele ziaristilor declarand ca parerea lui despre hitler este ca acesta a fost un ucigas