sâmbătă, 22 decembrie 2007

Gina Pistol, in casa Nora pentru mama?

3 MESAJE SI COMENTARII

Gabriela Cristea nu stie ce sa mai faca pentru a-si mari audienta. S i in afara de faptul ca s-a dezbracat, si-a dat seama ca o mana de ajutor nu strica asa ca vrea sa o cheme in casa pe Gina Pistol. In ultima emisiune Nora pentru mama, Gabriela le-a intrebat pe fete ce parere au daca vine in casa vedeta Playboy. Intrebarea nu este intamplatoare pentru ca Gina a fost iubita lui Dragos in "tinerete", iar Gabriela incerca sa afle parerea Tatianei, actuala iubita a lui Dragos. Tatiana ca si fetele au incercat sa para incantate, insa nu prea le-a reusit. Mai ramane o singura intrebare: care ar fi tariful pe care l-ar cere Gina Pistol daca i s-ar propune sa intre in casa , macar si pentru o vreme. Daca pentru urmatoarea sedinta foto, vedeta Playboy a spus ca vrea 50 000 euro, oare cat costa o vacanta prelungita in casa Nora pentru mama?


Gina Pistol este foarte cunoscuta pentru aparitiile sale in revista pentru barbati Playboy. Pana acum Gina Pistol a aparut in trei pictoriale realizate de Playboy si ca atare viata ei sentimentala a fost si ea in atentia presei. La fel ca pictorialele, relatiile ei au adus o din ce in ce mai mult in atentia publicului si a preferintelor acestuia De la aceste pictoriale, Gina a trecut la cinematografie aparand in acest an in Margo al lui Ioan Carmazan. Bineinteles ca si in film a aparut aproape goala mentinandu si astfel intacta imaginea de diva sexy".

vineri, 21 decembrie 2007

smiley

0 MESAJE SI COMENTARII
Sunt cu fata spre usa si cu ochii inspre ea
Zic"adio" ea zice "te rog nu pleca"...
Fac un pas si ea se-arunca in genunchii ei goi
Am vazut-o cu el si nu pot da inapoi...

O masina parcata pe dos
Hainele aruncate pe jos
Deschid usa destul de usor
Aud zgomote din dormitor
Imi faceam mii de griji pt ea
Telefonul inkis il tinea
Ei se iubeau sus in camera mea
In patul meu si pe muzica mea...
[Refren]Mi-as fi vandut si sufletul
Pentru femeie cum esti tu...
Dar in lipsa mea
Tu mi l-ai amanetat deja...

[2]Si nu o sa mai fie la fel pur si simplu
Baietzii sunt baietzi si femeile sunt...hey
Ca poate sa spuna te iubesc cu alt nume pe buze
Sa se uite frumos gandind la un prost
Care vorba ta parcheaza o masina pe dos
Chiar ns ce sa zic,frate, asa sunt toate
Cred ca sa-si demonstreze k inca merge
Ca nu e de bani sau sau ca vor mai bn
Daca nu era cu tine il insela cu tine

Bine,tu ejti plecat si e marfa-n club
Se duce bea si o ia cu sucBas bas bas bas...
Dupa bas un pas si se rupe-n dans
Si oricare ar da la ea
Ca femeia e frumoasa si arata ca vrea
Si e clar ca-i place asa
Dar chiar pe patul tau si pe muzica mea
Hai da-o ma in ....
[Refren]Mi-as fi vandut si sufletul
Pentru femeie cum esti tu...
Dar in lipsa mea
Tu mi l-ai amanetat deja...
[bis][Refren]Mi-as fi vandut si sufletul
Pentru femeie cum esti tu...
Dar in lipsa mea
Tu mi l-ai amanetat deja...
[bis][Refren]Mi-as fi vandut si sufletul
Pentru femeie cum esti tu...
Dar in lipsa mea
Tu mi l-aď amanetat deja...[bïs]

toba de porc

0 MESAJE SI COMENTARII
Toba
(proportii pentru o toba)
Ingrediente: Burtade porc proaspata; urechile; limba si rinichii dela un porc; 1/2 cap de porc; 500 de grame de slaninade la gusa; piper 10-15 grame dupa gust; usturoi - o capatina; nucsoara - 1 gram; sare dupa gust.
Capul de porc , spalat foarte bine si ras cu cutitul pentru a se elimina parul, se opareste si se spala din nou cu apa rece, apoi impreuna cu limba, rinichii si slanina de la gusa si urechile, spalate in mai multe ape se pun la fiert intr-o cratita cu apa clocotita si sare.
Dupa ce au fiert, carnea se taie in fisii, iar soriciul , rinichii , limba si urechile in cubulete; se pun intr-un vas si se adauga putina zeama concentrata in care au fiert usturoiul, piperul pisat si nucsoara.
Compozitia se introducein burta de porc, curatata si frecata cu ceapa cruda, care apoi, se coase si se introduce inzeama in care a fiert carnea. Se fierbe timp de 35-40 de minute, la foc mic.
Dupa ce s-a racit presata, toba se poate servi.

piftie de porc

1 MESAJE SI COMENTARII

Ingrediente:

4 picioare,1 nasol,2 urechi,200 g sorici,6 l apa,2 cepe,1 morcov(mic),1 pastarnac,1 radacina patrunjel,3 capatani usturoi,1 ardei,5-6 boabe piper,sare
Mod de preparare:

Picioarele, urechile si soricul se oparesc, se parlesc, se rad cu cutitul si se spala in mai multe ape caldute pana raman perfect curate. Se pun la fiert, impreuna cu rasoul, in apa rece sau sare. Cand apa da in clocot, se stringe cu atentie spuma care se ridica deasupra. Se adauga zarzavaturile intregi, boabele de piper si o capatana de usturoi intreaga, cu mustatile taiate si bine spalata. Se fierbe la foc foarte domol, fara sa se mai adauge apa pana cand carnea se desprinde de pe oase. Daca focul e iute, piftia isi pierde transparenta.Cand carnea se desprinde de pe oase, inseamna ca piftia a capatat consistenta necesara pentru a se coagula. Pentru mai multa siguranta, se pun totusi cateva picaturi de lichid pe o farfurioara care se da la rece. Daca zeama se intareste, inseamna ca se poate opri focul; daca nu, se continua fierberea, tot la foc foarte incet, pana cand picaturile de lichid se coaguleaza la rece.Cand este gata, se da la rece pana a doua zi, cand se degreseaza luand de deasupra, cu lingura, stratul de grasime indigest si neaspectuos. Se incalzeste pana ce se lichefiaza, se scot bucatile de carne, se dezoseaza si se asaza pe fundul unor vase adanci (tavi smaltuite, castroane de sticla sau de ceramica, farfurii adanci). Deasupra se toarna zeama de carne trecuta printr-o strecuratoare deasa. Cand e aproape rece, se adauga o capatina sau doua (dupa gust) de usturoi pisat. Se da totul la rece (la fridiger, nu la congelator sau afara, in ger, ca sa nu inghete).Piftia se serveste taiata in cuburi de marime potrivita, cu muraturi, cu lamaie sau cu mustar.

piftie de porc

0 MESAJE SI COMENTARII

Piftie de porc
Ingrediente :2jumatate kg Picioare si cap de porc, Usturoi, Zarzavat de supa, 2 Cepe, Sare
Mod de preparare :Se curata, se parlesc si se spala in mai multe ape picioarele si capul de porc. Se acopera cu 6 litri de apa si se pun la fiert impreuna cu zarzavatul si ceapa; se spumuiesc. Se lasa sa clocoteasca foarte incet si fara capac 4-5 ore. Cand apa a scazut, atat cat sa acopere carnea, piftia este gata. Bucatile de carne fiarta curatate de oase, se asaza in farfurii adanci. Se curata usturoiul si se piseaza impreuna cu sarea. Se pune usturoiul intr-o strecuratoare si se toarna peste el zeama calduta degresata, in farfuriile cu carne. Se dau la rece pana se incheaga piftia.

miercuri, 19 decembrie 2007

Pamela Anderson divorteaza din nou?

0 MESAJE SI COMENTARII
Dupa doua luni de mariaj cu Rick Salomon, Pamela Anderson vrea sa divorteze.Dar nici nu au anuntat bine divortul ca deja sunt in curs de reimpacare.
Vedeta din Baywatch, in varsta de 40 de ani, a declarat la Tribunal ca motivul divortului sunt diferentele dintre cei doi, si ca nu se vor impaca sub nici o forma.
Doua zile mai tarziu, actrita a fost fotografiata cu Solomon la cumparaturi, anuntand apoi pe siteul ei ca cei doi incearca o reimpacare.

Pamela Anderson s-a maritat cu Solomon, in varta de 39 ani, la hotelul Miraje din Las Vegas, pe 6 octommbrie, intr-o ceremonie ce a durat o ora si jumatate cat pauza vedetei intre cele doua spectacole pe care le sustinea in acea zi.
Mariajul este al treilea pentru fiecare dintre cei doi. Anderson a fost casatorita cu Tommy Lee si Kid Rock, iar Solomon a mai fost insurat cu Elizabeth Daily si Shannen Doherty.
Pamela si Solomon





marți, 18 decembrie 2007

masa de Craciun

1 MESAJE SI COMENTARII
Delicatese alese:
Pentru aperitiv:
In loc de traditionalul lebar sau de toba, pregateste muschi umplut:
Iti trebuie ata groasa si rezistenta.
Ingrediente pentru 2 purcelusi:
- 1kg de muschi de porc (portionata in doua),
- 200 g carne tocata,
- 1 ou,
- 1 capatana de usturoi,
- sare,
- piper,
- 4 foi de dafin,
- 1 pahar de vin alb,
- alte condimente dupa gust.

Amesteca oul cu o jumatate din usturoiul pisat, carnea tocata, sarea, piperul si condimentele.
Desfa fiecare bucata de muschi de porc pe lungime ca sa obtii o bucata de carne groasa de 1 cm si lunga cam de 25 cm.
Umple carnea desfacuta cu compozitia de carne tocata, ou si condimente.
Ruleaza cu grija, nci prea strans, nici prea slab, astfel incat sa nu curga carnea tocata.
Leaga purcelusul cu ata, infasurandu-l pe toata lungimea. Nu strange prea tare, ca sa nu iasa compozitia din el, dar suficient cat sa il tina bine legat.
Umple o oala, suficient de mare cat sa incapa purcelusii, cu apa, adauga vinul, foi de dafin, 1/2 lingura de sare, piper, usturoiul ramas, condimente pentru carne de porc si punem totul la fiert.
Este gata cam peste 1 ora sau dupa ce a fiert carnea suficient. Scoate ata pentru ca acum carnea fiarta nu se mai desface. Muschiul umplut (care seamana cu un purcelus) se serveste ca preparat din carne la micul dejun sau ca aperitiv, cu paine si mustar.

Felul principal
Iepure la tava cu sos de usturoi
Ingrediente:
- un iepure (eventual numai pulpele din spate);
- 100 de grame de sunculita de porc;
- un pahar de vin alb;
- o capatana de usturoi;
- cateva linguri de untdelemn, cateva masline, cimbru, piper, sare dupa gust.

Pe fundul tavii se aseaza un rand de rondele de radacinoase: morcovi, patrunjel si telina. Iepurele jupuit si spalat se unge cu ulei, se impaneaza cu usturoi si sunculita (se cresteaza din loc in loc si se introduc bucati de sunca si usturoi) si se pune in tava. Deasupra se pun felii de sunculita, se presara cu sare, piper si cimbru. In tava se pun cateva linguri de apa, un pahar de vin alb, sare, doua-trei foi de dafin, maslinele si apoi se da la cuptor, la foc mic.
Se intoarce din cind in cind si se stropeste cu sosul din tava. Se completeaza cu apa cind scade ca sa nu se arda zarzavatul. Spre final se adauga din nou vin. Durata de frigere este de aproximativ doua ore, la foc mijlociu.
sau
Rulada din muschi de porc cu oua si ciuperci
Ingrediente:
- Muschi de porc
- 2 oua,
- 1 cutie conserva ciuperci taiate
- condimente speciale pentru carne de porc
- ardei gras 3 bucati (1 verde, 1 galben si 1 rosu)
- 1 legatura patrunjel
- 200 ml ulei
- cimbru uscat, piper boabe
- salata verde
- 1 gogosar
- 1 lamaie
- 1 portocala
Mod de preparare
Muschiul de porc se imparte pe jumatate fara a se taia si se bate bine cu ciocanul de snitele pe ambele parti pana se subtieaza. Oua se fierb, se decojesc si se taie pe jumatate in lung. Ciupercile se spala bine. Ardeiul gras se taie felii subtiri, iar patrunjelul se toaca fin. Se unge carnea cu ulei, se condimenteaza si se pun oule, in sir, ardeiul gras alternand rosu, galben, verde, cipercile in ploaie si patrunjelul. Se ruleaza carnea si se leaga cu o ata suficient de groasa. se unge din nou cu ulei si se condimenteza. Se pune in tava uleiul, 2 pahare de apa, cimbru si piper si se adauga rulada. Se da la cuptor la foc mediu. Din cand in cand se stropeste rulada cu sosul in care fierbe. daca este neoie se mai poate aduga pe parcurs apa. Rulada este gata cand carnea este frumos rumenita si prinde crusta.
Dupa ce se scoate din cuptor se lasa sa se raceasca si se desprinde ata cu care a fost legata (daca se va lega frumos, uniform, vor ramane semne de la ata si rulada se va taia exact pe acele semne) apoi se taie felii. Pe un platou oval se aseaza frunze de salata verde apoi rulada taiata, fara ai strica forma ei normala (adica in lung, exact ca si cand nu ar fi taiata). se taie gogosarul felii si se aseaza de o parte si de alta a ruladei. din lamaie si portocala se fac diferite flori cu care se orneaza rulada. Se poate adauga si cateva masline. Combinatia de culroi este una extraordinara iar efectul va fi unul garantat. Gustul de asemene. Se poate servi cu cartori natur, in niciun caz cu ciuperci sote sau alte preparate din ciuperci deoarece rulada contine deja ciuperci si nu se pot servi doua feluri de mancare cu aceleasi legume la aceeasi masa.
Desertul: cu adevarat deosebit!

Prajitura polara
Ingrediente:
Blat:
- 6 oua,
- 2 linguri cacao
- 4 linguri faina
- 6 linguri zahar (linguri de ciorba mijlocii, cu varf)
Crema
- 3 linguri faina
- 2 oua
- 500ml lapte
- 300g zahar
- un pachet de unt
Glazura
- jumatate de pachet de unt (100g),
- 4-5 linguri cacao
Mod de preparare:
Se incinge cuptorul. Se bat 6 albusuri spuma si apoi se adauga 3 linguri de zahar. Separat se bat 6 galbenusuri cu alte 3 linguri de zahar,) se unesc cele doua si apoi se adauga faina si cacao. Se amesteca usor de jos in sus cu o lingura de lemn

Compozitia se rastoarna intr-o tava unsa si tapetata. Se introduce la cuptor pt 15 min aprox, la temperatura de 450 grade Fahrenheit.
Pentru crema se incalzesc 400 ml lapte la bain marin. Separat se freaca 2 oua cu 4 linguri faina si 100 ml lapte care se toarna in laptele cald si se amesteca mereu pana la consistenta unei budinci. Se lasa sa se raceasca bine!
Pachetul de unt se freaca bine cu 300g zahar farin adaugat lingura cu lingura. Se adauga si budinca pcare s-a racit. Se adauga si 2 plicuri de zahar vanilat. Se rastoarna peste blat si se intinde pe toata suprafata.
Pentru glazura se freaca o jumatate de pachet de unt cu 4-5 linguri de cacao si se topesc pe foc. Nu se adauga zahar. Si am omis sa subliniez ca untul trebuie lasat la temperatura camerei sa se incalzeasca bine-sa fie f moale. Valabil si pentru untul utilizat la crema. Glazura se adauga peste crema si se intinde bine.

Sugestii pentru masa de Craciun

0 MESAJE SI COMENTARII
Craciunul este Sarbatoarea cea mai iubita din lume, mai ales de copii. Masa de Craciun este incercarea de capatai a oricarei gospodine. Aranjatul mesei este un test pe care gospodinele trebuie sa il treaca.
Alege o fata de masa in culori calde: crem, portocaliu sau auriu. Foloseste farfurii albe, cu dungi aurii pe margine, iar pentru desert farfurii in forma de stea; paharele pot fi din din sticla galbena sau portocalie. Servetelele albe, cu mici motive decorative rosii sunt de efect! Pentru a intregi atmosfera de caldura, de armonie, realizeaza un aranjament din flori de crin, ramurele de brad si o lumanare portocalie, pe care sa-l asezi ori in mijlocul mesei, ori pe coltul stangdinspre interiorul camerei.
Sau: pune buchete mai mici ici, colo pe masa. Nu uitati ca aranjamentele trebuie sa se potriveasca cu farfuriile si fata de masa.
Plaseaza în centrul mesei o fructiera cu: banane, portocale, mandarine, kiwi, mere, numai daca nu folsoesti aranjamentul floral. Sunt intotdeauna o gustare uşoara pentru invitaţi şi, totodata, un excelent punct focal al mesei.
Ce nu trebuie sa lipseasca de pe masa de Craciun: salata de vinete, salata de boeuf, piftia, toba, carnatii, cozonacul.

Retete specifice pentru masa de Craciun
Pizza cu mere si ardei. Ingrediente (pentru 2-4 persoane): 1 ceapa mica, 125 g branza de vaci, 1/2 lingurita marar uscat, 2 aluaturi de pizza (a 150 g), 1 mar mare (Golden auriu), 1 ardei gras rosu, 150 g mozzarella, 50 g cascaval. Mod de preparare:• Curatati ceapa, taiati-o bucati mai mari si maruntiti-o apoi in robotul de bucatarie. Adaugati branza de vaci si mararul si amestecati-le bine, pana ce obtineti o pasta omogena. Spalati marul, taiati-l felii groase de circa 3 mm (pe orizontala) si indepartati partea lemnoasa si semintele. • Intindeti pasta de branza, ceapa si marar pe aluaturile de pizza. Spalati ardeiul, indepartati nervurile si semintele si taiati-l fasii - pe orizontala. Taiati si mozzarella felii. • Puneti peste stratul de branza un strat de mere, unul de ardei si unul de mozzarella. Radeti cascavalul si presarati-le peste cele doua pizza. • Presarati si putin marar uscat, dati-le la cuptorul incins la 220gr. si lasati-le circa 10 minute, pana ce branza incepe sa faca basici si sa se rumeneasca. Nu uitati sa verificati daca aluatul este suficient de copt.
Cotlete de vitel (manzat) kashmiriIngrediente (pentru 4-6 persoane): 12 cotlete de vitel, 600 ml lapte, 1 baton de scortisoara, 1/2 lingurita boabe de marar, 1 foaie de dafin, 1/2 lingurita boabe de piper negru, 3 boabe de cardamom, 1 lingurita sare, 150 ml lapte condensat (neindulcit), 150 g iaurt, 2 linguri faina, 1 lingurita boia, 1 lingurita ghimbir ras, 1/2 lingurita usturoi presat, ulei, menta proaspata, lamai verzi. Mod de preparare: • Curatati cotletele si asezati-le intr-o cratita mare. Adaugati laptele, scortisoara, dafinul, cardamomul, boabele de marar, piperul (boabe) si sarea, puneti-le pe foc si lasati-le sa dea in clocot. • Fierbeti-le, apoi, la foc mic 10-15 minute, pana ce laptele scade cam la jumatate. Adaugati laptele condensat si lasati cotletele sa mijoteasca, pana ce se patrund bine si se evapora laptele. Amestecati iaurtul cu faina, boiaua, ghimbirul ras, usturoiul presat si un varf de cutit de sare. • Scoateti cotletele din cratita, indepartati toate mirodeniile care s-au lipit de ele si dati-le prin amestecul de iaurt si condimente. • Incingeti uleiul intr-o tigaie adanca, faceti focul mai mic si prajiti pe rand cotletele (cate 4), intorcandu-le ca sa se rumeneasca frumos pe ambele parti. Decorati-le cu crengute de menta si sferturi de lamaie si serviti-le calde, cu o garnitura de orez
Pui cu sos de tarhon.Ingrediente (pentru 4 persoane): 40 g unt, 2 linguri ulei de masline, 4 fileuri de piept de pui (fara pielita), 1 ceapa, 2 catei de usturoi, 300 ml suc de portocale, 1 cub zeama concentrata de pasare (Knorr), 1 legatura tarhon (uscat sau proaspat), coaja de la o lamaie, 1 bucatica de radacina de ghimbir, 150 ml smantana (sau frisca nebatuta), faina, sare, piper. Mod de preparare:• Incingeti intr-o tigaie uleiul si untul si prajiti fileurile de pui. Sarati, piperati si cand s-au rumenit, mutati-le intr-o cratita. • Curatati ceapa, taiati-o julienne, puneti-o in tigaie si caliti-o pana ce devine transparenta. Adaugati usturoiul curatat si zdrobit, cubul Knorr faramitat si sucul de portocala, din care puneti deoparte 2 linguri. Amestecati bine. • Adaugati frunzulitele de tarhon taiate cu foarfeca, ghimbirul ras si 2/3 din coaja rasa de lamaie. Amestecati si turnati apoi sosul peste pieptii de pui. Acoperiti cratita cu un capac si lasati-i sa fiarba 45 de minute. • Amestecati - intr-un bol - faina cu restul de suc de portocala si cu smantana, turnati-o peste pieptii de pui si lasati sa mai fiarba incet cateva minute. Puneti fileurile in farfurii adanci, turnati peste ele sosul, decorati-le cu crengute de tarhon si felii de portocala si serviti-le cu o garnitura de cartofi fierti, orez sau paste fainoase.

luni, 17 decembrie 2007

Gabriela Cristea, cea mai dezbracata nora pentru mama

3 MESAJE SI COMENTARII
forum nora pentru mama

O regasim pe Gabriela Cristea in postura de nora sexy in FHM. Desi nu arata ca si cum ar fi fost scoasa din sala de fitnes, Gabriela reuseste sa fie pe placul barbatilor si al mamelor lor.





forum nora pentru mama