sâmbătă, 22 decembrie 2007

Gina Pistol, in casa Nora pentru mama?


Gabriela Cristea nu stie ce sa mai faca pentru a-si mari audienta. S i in afara de faptul ca s-a dezbracat, si-a dat seama ca o mana de ajutor nu strica asa ca vrea sa o cheme in casa pe Gina Pistol. In ultima emisiune Nora pentru mama, Gabriela le-a intrebat pe fete ce parere au daca vine in casa vedeta Playboy. Intrebarea nu este intamplatoare pentru ca Gina a fost iubita lui Dragos in "tinerete", iar Gabriela incerca sa afle parerea Tatianei, actuala iubita a lui Dragos. Tatiana ca si fetele au incercat sa para incantate, insa nu prea le-a reusit. Mai ramane o singura intrebare: care ar fi tariful pe care l-ar cere Gina Pistol daca i s-ar propune sa intre in casa , macar si pentru o vreme. Daca pentru urmatoarea sedinta foto, vedeta Playboy a spus ca vrea 50 000 euro, oare cat costa o vacanta prelungita in casa Nora pentru mama?


Gina Pistol este foarte cunoscuta pentru aparitiile sale in revista pentru barbati Playboy. Pana acum Gina Pistol a aparut in trei pictoriale realizate de Playboy si ca atare viata ei sentimentala a fost si ea in atentia presei. La fel ca pictorialele, relatiile ei au adus o din ce in ce mai mult in atentia publicului si a preferintelor acestuia De la aceste pictoriale, Gina a trecut la cinematografie aparand in acest an in Margo al lui Ioan Carmazan. Bineinteles ca si in film a aparut aproape goala mentinandu si astfel intacta imaginea de diva sexy".

3 comentarii:

  1. e preabuna gina pistol ca sa vina in casa

    RăspundețiȘtergere
  2. gabriela cristea arata bine in poze, dar in realitate e cam grasa . la fel si gina pistol

    RăspundețiȘtergere
  3. gabriela cristea este mai frumoasa si ma bucur pentru ceea ce a facut pana acum si ceea ce o sa m-ai faca pe parcurs.
    gabriela tino tot asa ca faci foarte bine ceea ce faci.

    RăspundețiȘtergere

comenturi