duminică, 22 iunie 2008

sufleu de capsuni

2 MESAJE SI COMENTARII

Ingrediente: 1 kg de capsuni, 200 g de unt, 800 g de zahar, 200 g faina, 600 ml lapte, 40 ml coniac, sare.

Preparare:

Se realizeaza o compozitie alba din faina, unt si lapte. Se strecoara prin etamina dupa ce a fiert timp de un sfert de ora. Dupa ce s-a racit, se pun galbenusurile cu zahar care au fost batute bine. Capsunile se piseaza cu ajutorul unei site. Pasta formata se adauga peste compozitia initiala. Se mai pune coniacul si albusurile batute spuma.

Un graten se unge cu unt, se toarna compozitia intr-un vas. Se pune la cuptor la temperatura ridicata, pana cand se rumeneste.

Sufleul se consuma cald.









409 prajitura cu capsuni
377 capsuni
236 gem de capsuni
225 sirop de capsuni
179 spuma de capsuni
89 compot de capsuni
66 tarta cu capsuni
57 dulceata capsuni
37 inghetata de capsuni

finala nora pentru mama

0 MESAJE SI COMENTARII
FINALA "NORA PENTRU MAMA" isi va dezvalui castigatorii. In concurs au mai ramas doua cupluri - Tatiana si Dragos, Alexandra si Cristi- si Carmen. Oare cum vor reusi , de data asta, cei de la Kanal D sa scape fara sa dea premiul. Pana una alta, tu cine ai vrea sa castige? De meritat, nu merita niciunul.
Partea a 2-a.
Iata dragii mei ca s-a terminat a doua serie a emisiunii Nora pentru mama. Castigatori fara drept de apel au fost Dragos si Tatiana, care au avut parte de o nunta emotionanta si un castig material pe masura: 2 miliarde. Manelistii invitati sa inveseleasca alaiul nuntesc au stricat tot farmecul.