miercuri, 23 ianuarie 2008

iesirea lui viorel din casa

0 MESAJE SI COMENTARII
iesirea din casa a lui viorel. pletosul a iesit din casa si a plecat direct la munte dupa carmen animatoarea din cluburi de la 15 ani. fata nu are nicio vina ca ajuns asa. stiti cum se spune: daca lastarul are probleme trenuie cautat leacul la pom.


distractia la munte

0 MESAJE SI COMENTARII
Iata cum s-au distrat concurentii la munte. Oare ce restaurant era ala ca tare bine aratau puii flambati. Cred ca e bine sa fii concurent la nora pentru mama. Manelele erau la ordinea zilei in meniul de distractie.


alexandra si cristi

2 MESAJE SI COMENTARII


cristi si alexandra se indreapta incet dar sigur spre marele premiu al emisiunii nora pentru mama. iata aici cateva poze care arata dragostea dintre ei. insa de la vreme alexandra a devenit cam tare in gura sua pe romaneste isi da arama pe fata. a devenit de o nesimtire crunta si un tupeu fantastic. daca era asa de la inceput nu aveam nimik cu ea, dar acum nu face decat sa muste din ceilalti concurenti. de fapt sa fiu sincer fatuca nu mi-a placut de la inceputul emisiunii cu profil petitoresc, insa nu puteam descifra cauza antipatiei pentru alexandra. in momentul in care a inceput sa dialogheze cu grimase si pretinzand ca o face in cautarea adevarului si al dreptatii mi-a venit sa o trimit la origini.