marți, 16 septembrie 2008

pooveste de cartier

0 MESAJE SI COMENTARII



3.444 poveste de cartier
308 film poveste de cartier
201 copilu de aur poveste de
cartier
193 download poveste de cartier
144 filmul poveste de cartier
116 poveste de cartier film
113 poveste de cartier download
22 filmu poveste de cartier
18 download film poveste de
cartier
14 poveste de cartier video

duminică, 14 septembrie 2008

MTV Europe Music Awards

0 MESAJE SI COMENTARII
Crazy Loop şi Morandi, Andra, Similey, sunt câţiva dintre artiştii din competiţia Best Romanian Act, din cadrul evenimentului MTV Europe Music Awards, care va avea loc pe 6 noiembrie la Liverpool. Pe lângă cei trei artişti, au mai intrat în cursa pentru premiul "Best Romanian Act", Tom Boxer, alături de Fly Project şi Anca Parghel.

Stefan Iordache, plecat dintre pamanteni

0 MESAJE SI COMENTARII
Actorul Stefan Iordache a incetat din viata. Cel mai memorabil rol al lui Stfan Iordache a fost Victor Petrini, din romanul Cel mai iubit dintre pamanteni, al lui Marin Preda. Astazi, actorul a plecat dintre pamanteni, dar va ramane in inimile romanilor.
Ştefan Iordache s-a născut pe 3 februarie 1941, la Calafat. A jucat în aproape 30 de filme. A fost căsătorit cu Mihaela Tonitza, nepoata pictorului Nicolae Tonitza. Unul dintre rolurile sale memorabile este cel al lui Petrini, din filmul „Cel mai iubit dintre pământeni”. A primit Premiul de Excelenţă în Cinematografia Românească în 2006.

Totul despre high school musical

3 MESAJE SI COMENTARII
Gabriella si Troy sunt ingroziti de ideea ca in curand vor fi departe unul de celalat din cauza facultatii. Impreuna cu echipa Wildcats, ei pregatesc un muzical pentru a-si explrima sentimentele, temerile si sperantele pentru viitor.


high school musical
596 versuri high school musical
586 high school muzical
407 jocuri high school musical
301 poze high school musical
153 poze cu high school musical
148 high life
127 jocuri cu high school
musical
110 subtitrare high school
musical 2
48 high school musical 2
subtitrare

candida pacatoasa

0 MESAJE SI COMENTARII
Candida este un fungus care face parte din familia drojdiilor si exista, in mod normal in numar mic, in tractul gastrointestinal unde coexista cu diferite bacterii
-Problemele apar cand balanta dintre Candida si bacterii se inclina in favoarea Candidei (de multe ori in urma tratamentelor cu antibiotice), creind asa numitul SINDROM de SUPRA-CRESTERE CANDIDA (CANDIDOZA)
-Ceea ce dauneaza organismului nu este prezenta in sine a Candidei ci produsele pe care aceasta le secreta, asa numitele micotoxine.
-Manifestarile posibile cele mai frecvente sunt:
-balonari
-gaze intestinale
-diaree
-oboseala
-dureri de cap
-stare depresiva
-infectii vaginale repetate (la femei)
-Alergii
-Astma
-Candidoza acuta afecteaza absorbtia nutrientilor la nivel gastrointestinal si poate sa afecteze negativ sistemul imunitar

TRATAMENT candida
-----2 pastile flucovim (una pt mine si una pt partener), gynozol (3 ovule) pt mine, iar pt el, 5 zile tratament cu lomexin crema pt el!
Inainte de a incepe tratamentul se face spalatura vaginala cu tantum rosa!; Si spalaturile in vagin pe durata celor 3 zile cit pui ovulele cu gynozol(de 400mg) sunt interzise deasemenea


4.042 candida
332 tratament candida
150 candida albicans
79 candida tratament
52 formula candida
40 candida bucala
34 tratament naturist candida
15 simptome candida
14 tratament pentru candida
14 candida tratamente

Stolojan isi bate joc de morti

1 MESAJE SI COMENTARII
Candidatul PDL pentru funcţia de prim-ministru, Theodor Stolojan, a vizitat de curand biserica ridicată de Miron Cozma în municipiul Petroşani, şi a făcut o „baie de mulţime” chiar la pomenirea unui localnic decedat. Rudele răposatului nu au primit prea incantati de politicianului, însă au acceptat situaţia. Stolojan a ajuns în cantina bisericii fiind condus de preoţii lăcaşului, care doreau să-i arate locul. Acolo se ţineau însă două pomeni, în două încăperi separate, iar vicepreşedintele PDL a luat parte la slujba de pomenire a unuia dintre răposaţi fără să ştie că este de fapt la o pomană. Zambitor, Stolojan s-a întreţinut mai multe minute cu mesenii, iar apoi a vizitat lăcaşul de cult. Fiul unuia dintre cei pomeniţi s-a arătat supărat că pomana tatălui său a fost tulburată de politicieni, dar a evitat să îşi manifeste nemulţumirea în public, declarându-ne că „era frumos să ne anunţe şi pe noi pentru că nu aveam nevoie de vizite ale politicienilor la un asemenea eveniment”.

pantofii cei mai tari

1 MESAJE SI COMENTARII
A venit toamna si odata cu ea vremea pantofilor. Va voi prezenta cateva tendinte ale toamne 2008 in materie de pantofi. Si nu uitati fetelor ca pantofii sunt cei care fac diferenta









5.087 pantofi
710 pantofi mireasa
579 pantofi dama
348 pantofi de mireasa
301 pantofi toamna 2008
247 pantofi online
246 pantofi sport
242 pantofi copii
171 pantofi barbati
160 pantofi barbatesti