miercuri, 5 decembrie 2007

sugestii cadouri Craciun

Sarbatorile vin! Sarbatorile vin! iti suna obsedant? oare de ce? ai de facut cadouri celor drage si nu stii ce sa alegi? Probabil toate iti par banale, expirate, nepotrivite…Probabil nu te-ai gandit la o cutie de bijuterii. Plina bineinteles. femeia de azi…nu, nu , nu vrea un parfum! nu vrea doar o pereche de cercei. Daca nu stii ce cadou vrea o femeie, citeste , noteaza si retine asta:
1. nu vrea un singur cadou;
2. nu vrea flori decat daca te iubeste ;
3.intotdeauna trebuie sa fie ceva pe langa ursuletul de plus, florile , cutia cu bomboane si sticla de sampanie. ai grija! daca vii cu toate astea e clar ca vrei sa i-o tragi si nici nu ai bani.
4. vrea ceva de care sa afle toate prietenele ei : poate 3 zile de Sf Nicolae petrecute pe alt continent si neaparat de Sf. Nicolae pentru ca de Craciun sau Revelion ar fi prea putin.
5.daca ai dat peste una mai desteapta poti incerca sa o impresionezi cu vreun cadou de colectie, care sa fie ori deosebit de vechi, ori deosebit de scump, preferabil amandoua.
6. daca iubita e mai naivutza sau neavuta ai scapat cu bani multi si fara batai de cap.
7. daca sunteti casatoriti nu mai vrea nimik: o sa inventeze ea ceva spectaculos pentru prietene.

4 comentarii:

  1. un blog de nota 10 ,imi place f mult partea cu cadourile .foarte interesante ideile .iubita mea esti cea mai tare si o sa-i dai pe toti pe spate cu acest blog te iubesc si am fugit la treaba te pup

    RăspundețiȘtergere
  2. ce sfaturi de kkt...de unde sa am euuu bani sa o duc in croaziera

    RăspundețiȘtergere
  3. bai anonimul, cred ca nu ai inteles ce vrea sa spuna forgasmic aici

    RăspundețiȘtergere
  4. nu va mai certati, mey. mai bine scrieti ce ati luat iubitelor voastre

    RăspundețiȘtergere

comenturi