marți, 14 aprilie 2009

Gigi Becali, aproape liber


Judecatoria Secto
rului 1 urmeaza sa decida, marti, daca va aproba cererile de eliberare provizorie sub control judiciar formulate de avocatii lui Gigi Becali, aflat in arestul Directiei Cercetari Penale pentru 29 de zile sub acuzatia de lipsire de libertate. In 6 aprilie, judecatorii Tribunalului Bucuresti au respins recursul omului de afaceri impotriva hotararii Judecatoriei Sectorului 1 de a emite un mandat pe 29 de zile pe numele sau.

La iesirea de la audieri, Gigi Becali a strigat spre sustinatorii sai, aratandu-si catusele: "Barabas e liber! Hristos e pe cruce! Hotii sunt liberi! Becali e in arest!".

Avocatii au depus cereri de eliberare provizorie sub control judiciar si pentru Dumitru Beciu, Catalin Zmarandescu, Stefan Dediu si Nicolae Dumitrascu, acuzati ca in noaptea de 26 spre 27 ianuarie au prins si sechestrat trei barbati care ii furasera masina omului de afaceri Gigi Becali.
Eliberarea provizorie sub control judiciar prevede eliberarea arestatului, dar acesta este obligat sa se prezinte in fata autoritatilor daca este chemat.
In 6 aprilie, judecatorii Tribunalului Bucuresti au respins recursul omului de afaceri impotriva hotararii Judecatoriei Sectorului 1 de a emite un mandat pe 29 de zile pe numele sau.

Luni, 13 aprilie, Becali a fost vizitat in arest de presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor. Saptamana trecuta, PRM a anuntat ca Gigi Becali candideaza la alegerile europarlamentare pe listele partidului.
Sursa: realitatea.net

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

comenturi