luni, 27 aprilie 2009

legământul lui Dumnezeu cu crearea!

Astazi cele doua minunate doamnelor Charlotte şi Ginger sunt hosting spirituală duminică, vă rugăm să ni te alături, sau dacă doriţi să citiţi alte posturi, faceţi clic pe (aici) sau pe icoana.

Geneza 8:29,21,22, ~ Apoi Noe a construit şi de a modifica pe Domnul, si a luat de la fiecare animal curat şi de fiecare pasăre curată, şi a oferit ars ofertele de pe alter.And Domnului mirosea un liniştitor aroma. Apoi, Domnul a spus în inima lui: Eu nu va din nou blestem terenul pentru omul lui Dumnezeu, cu toate că imaginaţia omului este răul din tinereţea sa şi nici voi distruge din nou la fiecare lucru de viaţă aşa cum am făcut. În timp ce pământul rămâne, Seedtime şi recolta, frig şi de căldură, de iarnă şi de vară, Şi zi şi de noapte nu trebuie să înceteze.

Acest adevăr a vorbit Scriptura de inima mea.

Acesta este legământul lui Dumnezeu cu crearea!

După Noah au iesit din arca, el a construit o modifice si sacrificat animale curat .. Nu pot vedea pe Dumnezeu doar stând pe tron, în cer şi mirosind acest liniştitoare aroma, provenind de la acest pământ, care a fost spălat clean.He a fost mulţumit cu Noe, pentru oferirea de aceste sacrificii, Noah a fost de onorarea lui Dumnezeu.

Dumnezeu a spus atunci în inima lui că el nu ar face acest lucru la pământ, din nou, chiar dacă ştie cum suntem noi, chiar de la tineret. A fost apoi că Dumnezeu a vorbit de cuvinte în 22 de versuri, care sunt atât de puternic, astfel, producerea de acest legământ cu crearea. Sunt aici să-ţi spun că, atunci când Dumnezeu face un legământ este închisă şi nu va rupe cuvant.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

comenturi