luni, 27 aprilie 2009

Ziua Mondială a Sănătăţii

Astăzi este Ziua Mondială a Sănătăţii şi instituţia noastră se angajează să sănătate, educaţie şi de dezvoltare şi suntem bucuroşi să partener indian cu Fundatia pentru Dezvoltarea, exprimată Dr. Vandana.

În timp ce se adresează studenţilor în dimineaţa de asamblare Dr. Vandana spus, de caritate incepe cu onself. Unul ar trebui să ştie cum să aibă grijă de sine. Odată ce aţi afla cum să aibă grijă de tine, te poate extinde apoi de servicii de îngrijire pentru a-ţi familia, şcoala şi societatea în general.
Am putea vedea de dezvoltare care au loc în India. Dar am putut vedea doar Majesticul structuri şi clădiri. Aceste evoluţii sunt afectate de lipsa de apă şi de alimentare cu energie. Când vorbim de dezvoltare, trebuie să ne vezi că necesităţile de bază, de a trai sunt, de asemenea, furnizate. India de capital nu este, de asemenea, ferite de reducerile de la putere. Avem un drum lung de parcurs în crearea unei non-convenţionale de energie set-up in India. Conştientizarea este cheia şi că ar trebui să stopa inutile wastages.

În colaborare cu Fundaţia pentru Dezvoltarea indian, de IB studenţi de Podar International School va lucra pe tema pe bază de dezvoltare în atingerea Swasthya - Shiksha - Rahat.

Dr. Narayan B. Iyer, coordonator naţional al FIL mulţumit Dr. Vandana Lulla şi ea intreaga Schoolteam pentru participarea la programe de responsabilitate sociala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

comenturi