vineri, 14 decembrie 2007

Cadouri de Craciun pentru barbati











Barbatii! ce le oferim noi barbatilor nostri de Craciun? ceva surprinzator, inedit, ceva care sa exprime dragoste, pasiune si fidelitate. Ce vor barbatii de Craciun? In articolul urmator vei gasi idei extraordinare pentru cadoul pe care il vei oferi barbatului de langa tine. Daca iti faci probleme din cauza banilor, poti rezolva totul cu vestitele tichete cadou sau si cu mai vestitele cosuri cadou de Craciun. Sa le luam pe rand:
Utilizarea tichetelor cadou. Tichetele cadou Bonus Ticket oferite sunt instrumentele optime de recompensare si motivare suplimentara a salariatilor in ocazii speciale:
de Craciun
1 Martie
8 Martie
Paste
1 Iunie - ziua Copilului Tichetele cadou sunt deductibile fiscal si scutite de taxe si impozite, in conditiile legislatiei in vigoare. Tichetele cadou se pot utiliza pentru:
campanii de marketing, studiul pietei, promovarea pe piete existente sau noi,
pentru protocol, pentru cheltuielile de reclama si publicitate
pentru cheltuieli sociale, pentru salariati Valoarea unui tichet cadou, este de 10 lei (RON) sau un multiplu de 10, dar nu mai mare de 50 lei (RON). Se interzice acordarea unui rest de bani la tichetul cadou.

Cosurile cadou de Craciun sunt cu totul altceva, dar va salveaza o parte din economii. Aceste cosuri le puteti umple voi cu produse specifice de Craciun( un vin, cozonac, o crenguta de brad, o cutie cu bomboane) sau le puteti cumpara gata umplute.

Revenind la barbati, va voi prezenta o serie de cadouri speciale de Craciun:
-daca e genul care poarta costum ii poti cumpara o cravata scumpa iar langa ea poti aseza niste trabucuri, sau de ce nu o camasa de saten, toate impachetate si puse intr-o punga frumoasa de cadouri
-ceasurile stilate sunt la mare cautare printre barbati; daca al tau e genul mai sportiv , stii ce ai de facut: ii iei un ceas sport.
-daca ii place sa mearga la munte poti incerca cu schiuri, bocanci, fular si fes
-poate prietenul tau e innebunit dupa jocurile pe calculator...fugi repede si cumpara-i un joc fifa 2008 sau..stii tu mai bine ce joc ii place, dar nu uita ca trebuie sa fie ultimul aparut pe piata. Insa noi stim ca ai prefera sa petreaca timpul cu tine, nu la calculator asa ca lnga cd-ul cu joc poti adauga un tricou imprimat cu urmatoarele: "IMI PLACE SA MA JOC CU IUBITA MEA"
-o curea este mereu binevenita, o bricheta, un pix...totul cu stil sau haios.
Ceea ce trebuie sa stie este ca tu, femeia de langa el, esti cel mai pretios cadou, iar daca nu ti-o spune sau nici macar nu iti arata acest lucru, toate sunt in zadar.

Un comentariu:

comenturi