luni, 10 decembrie 2007

filme tari 2007: TURMA

M-am hotarat sa fac niste rezumate ale filmelor pe care le vad la cinematograf sau de pe ODC. In cazul in care nu stiti ce film sa alegeti puteti cauta pe acest site si veti gasi aceste rezumate ale celor mai interesante filme. In cazul in care aveti nevoie de subtitrari imi puteti lasa un comentariu si sa imi spuneti titlul filmului la care dorti subtitrare si adresa de mail. GRATIS



turma
Un minutios agent federal trebuie sa gaseasca o fata rapita. Aflat intre doua varste si obligat sa cedeze locul unei colege mai tinere, agentul isi antreneaza inlocuitoarea, care il ajuta in investigatia sa. Cei doi sunt siguri ca rapirea are legatura cu un condamnat eliberat conditionat, aflat in grija agentului. O cursa contracronometru ii apropie din ce in ce mai mult de potentialul criminal, in timp ce descoperirea unor detalii surprinzatoare arata ca investigatia este mai complicata decat se asteptau.
Filmul este un thriller psihologic in care Erroll Babbage, un agent super-vigilent si protejata lui,Allison Laurie, trebuie sa gaseasca fetita disparuta. O goana contracronometru ii apropie din ce in ce mai mult de potentialul criminal, in timp ce descoperirea unor detalii surprinzatoare arata ca investigatia este mai complicata decat se asteptau.

Regizor: Wai Keung Lau
Distributie: Richard Gere, Claire Dan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

comenturi