sâmbătă, 15 martie 2008

Crema de fata potrivita pentru tenul tau

Cremele de fata si corp sunt absolut necesare chiar de la 14 ani. Numai ca de unde, sau de la cine le cumparati, trebuie sa vi se explice ce anume vi se potriveste pt varsta si tipul de ten pe care-l aveti. Daca nimeriti persoane care va sfatuisc prost, doar ca sa-si faca vanzare, o sa fiti dezamagite, sau mai rau, nu o sa va mai trebuiasca creme in veci. Odata cu crema respectiva trebuie sa primiti si niste sfaturi privind modul de folosire,etc.

Cremele şi loţiunile au conţinuturi variate de hrănire şi hidratare a pielii. Unele produse pentru îngrijirea pielii pot fi „grase”, iar altele pot să nu conţină nici un pic de grăsime, acest lucru simţindu-se pe mână, când testezi crema. În cazul în care nu există anumite afecţiuni ale pielii, cum ar fi psoriazisul, cele mai multe afectări ale pielii apar din cauza uscării excesive a tegumentului.

Iarna, aerul nu are aceeaşi umiditate ca în timpul verii, Specialistul spune că atmosfera contribuie la deshidratarea pielii. În această perioadă, cremele sau loţiunile cu o textură „uleioasă” vin să salveze pielea şi să suplinească lipsa de hidratare. Aceste produse pot conţine şi aditivi care „liniştesc” şi ajută la catifelarea pielii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

comenturi